Diensten

Onze doelstelling is om het u gemakkelijk te maken. Daarom kunt u ons voor veel aanvullende zaken inschakelen. Da's wel zo gemakkelijk en wij doen het graag.

CAD-ontwerp

Als uw ontwerper met andere projekten bezig is, of als u niet over een eigen ontwerper beschikt, dan bouwen wij snel en accuraat het CAD-ontwerp voor u. Wanneer de nodige gegevens nog niet beschikbaar zijn, verrichten wij het nodige onderzoek ter plaatse (zie volgende punt).

Onderzoek ter plaatse

Begint een onderdeel te slijten? Gaat u een ander formaat fles draaien? Dan komen wij graag bij u langs om ter plaatse de metingen te doen, waarmee wij het vervangende onderdeel (of de complete nieuwe machinegarnituur) kunnen ontwerpen. Dit betekent dat u geen personeel hoeft vrij te maken, terwijl onze specialisten snel en vakkundig de gegevens verzamelen.

Technisch advies

Hoewel de ontwerpers van onze klanten goed in staat zijn om een uitstekend CAD-ontwerp te maken, kan het nooit kwaad om onze specialisten mee te laten denken. Met hun jarenlange ervaring op het gebied van ontwerp en materiaal ondersteunen de tekenaars van Novi Kunststoffen regelmatig de technici van onze relaties.